Beste lezer,
De eerste WESP-maand is weer voorbij gevlogen. We hadden bij Cultuur Lokaal een zonnige dag met vrolijk aangeklede kraam en de eerste echte vierde-donderdag-van-de-maand-SOOS is weer geweest. Met deze nieuwsbrief vragen we graag jouw aandacht voor de eerste twee activiteiten van oktober.

Kopje koffie?
Op de eerste zaterdag van de maand, 3 oktober, introduceert het bestuur een nieuwe activiteit voor haar leden. Vanaf 16.00u ben je welkom op het koffie-en-thee moment. Met jou willen we een gezellige middag maken, maar ook vooral luisteren naar jouw suggesties voor een nog leuker WESP.
Aansluitend op dit moment is er de gelegenheid om samen cupcakes te bakken. Onder de bezielende leiding van Siny gaan we ook vanaf 16.00u van niets een cupcake in elkaar knutselen.
Deze heerlijke baksels kunnen opgegeten worden tijdens de filmavond met natuurlijk een thema dat lekker aansluit.

MAGIC!
Op zaterdag 10 oktober organiseert WESP in samenwerking met ParttimeHeroes een magische dag. Vanaf één uur ’s middags zijn zowel beginnende als gevorderde MAGIC-spelers welkom in WESP. Als MAGIC voor jou nog maar abracadabra is, wordt dit voor jou ontcijferd door MAGIC-master Emilio Tan. De gevorderde spelers spelen blind. Kortom: MAGIC is voor iedereen, dus meld je snel aan door te reply’en op deze nieuwsbrief. Omdat niet iedereen zich welkom voelde na de aankondiging van de vorige nieuwsbrief is de sluitingsdatum verlengd.  Aanmelden kan nog tot 3 oktober. Voor niet-leden wordt er 2 euro entree gevraagd. De gevorderde speler doet een inleg van ongeveer €25,-. Zij kopen met zijn vier een boosterpack waarvan ze na het spelen de kaarten mogen houden.

 

We zien jullie graag bij één van de activiteiten, zie onderaan de pagina voor meer activiteiten.