Steun WESP

Voor jongeren door jongeren: al ruim 35 jaar het motto van WESP

Fiscale aftrekbaarheid

Sinds 2012 is R.K. Jongerenvereniging WESP als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangemerkt door de Belastingdienst. RSIN nummer: 816571600. Dit betekent dat uw giften onder bepaalde voorwaarden (zoals bijvoorbeeld bij een lijfrenteschenking) fiscaal aftrekbaar zijn. Meer informatie over deze regeling kan u vinden op www.anbi.nl

Laagdrempelige instroom

WESP is afhankelijk van de contributies die worden bijgedragen door de leden. Om te garanderen dat WESP een laagdrempelige instroom heeft, doet WESP al jaren haar best om dit bedrag laag te houden. Zo kan iedereen in de doelgroep 15 tot 30 jaar lid worden en staat het contributiebedrag niet in de weg.

Eigen acties

Structurele subsidies van de parochie zijn stopgezet. Dit proberen wij zelf natuurlijk zoveel mogelijk op te vangen door onze eigen actie. Wij zijn altijd bezig met vernieuwing en het vinden van nieuwe middelen. Dit doen wij door eigen acties te organiseren zoals de Oud Papier Actie. Elk jaar lopen wij Jantje Beton en sinds 2015 doen wij ook mee aan de Grote Clubactie.

WORD DONATEUR!

Steun WESP al vanaf €1,- met een donatie naar IBAN NL41 INGB 0004 8378 36

 

Bekijk alle IBAN gegevens of neem contact met ons op