Afgelopen zaterdag heeft er in De Kapelaan een energieke NERF-activiteit plaatsgevonden. Het verslag hiervan lees je binnenkort op de website. In deze nieuwsbrief vragen we onder andere jouw aandacht voor één van de belangrijkste activiteiten van het jaar; Jantje Beton.

Jantje Beton
Hadden enkele WESP-ers afgelopen zaterdag nog een NERF-gun in handen, van 7 tot en met 12 maart gaan wij gewapend met slechts een collectebus en ons beste humeur langs de deuren voor de Jantje Betoncollecte. Elke doordeweekse avond wordt er gelopen van 17.30u tot 21.00u en op zaterdagochtend lopen de laatste diehards nog van 09.00u tot 12.00u de laatste centen bij elkaar. De ene helft van het opgehaalde bedrag is bestemd voor Jantje Beton en de andere helft is bestemd voor WESP. Loop jij met ons mee? Meld je dan aan via activiteiten@jongerenverenigingwesp.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer en geef goed aan welke dagen je loopt. Let op! Geef je je op, dan verwachten we dat je aanwezig bent op de aangegeven momenten. Het is jammer als we op iemand wachten die uiteindelijk helemaal niet komt.

OPA en Diner
Op zaterdag 12 maart wordt de OudPapierActie gelopen. Voor deze maand zijn we nog op zoek naar een chauffeur die onze enthousiaste lopers wil vervoeren en wellicht ook een handje mee kan helpen in het veld. Heb jij je rijbewijs en een aantal jaar rijervaring, meld je dan snel aan via activiteiten@jongerenverenigingwesp.nl.
Na de OPA is er bij WESP in De Kapelaan een Diner. Tot nu toe is deze peuzel nog zonder kok, maar ben of ken jij een echte keukenprins- of prinses, mail ook dan naar activiteiten@jongerenverenigingwesp.nl en help zo mee aan een avond om van te smullen. Het diner kost €5,- voor niet-leden en €3,- voor leden, aanmelden kan onder voorbehoud, via de activiteitenmail.

Wij zien jou graag bij één van de activiteiten.