Op zaterdag 13 februari heeft WESP een pubquiz gedaan. De pubquiz bestond uit vijf rondes en het werd live via onze Twitch-pagina uitgezonden. Drie teams streden tegen elkaar. Welk team wist de meeste vragen juist te beantwoorden?

Online Pubquiz

Het spel

De pubquiz bestond uit vijf rondes van tien vragen. De onderwerpen van de rondes waren aardrijkskunde, geschiedenis, wetenschap, plaatjesronde en muziek. De plaatjes waren van (bord)spellen die wij graag spelen met zijn allen. De muziekronde kon je als team twintig punten mee verdienen. Een punt voor de artiest en een punt voor het nummer. Via Twitch konden de teams live meekijken naar de presentatie en luisteren naar de muziekfragmenten tijdens de muziekronde.

De winnaars

Drie teams deden mee aan de pubquiz. De teams waren SaMeLeTjRo, QuizzyMcQuizface en IQMusic. Op nummer drie stond QuizzyMcQuizface. Op nummer twee stond IQMusic en de winnaars met twee punten verschil waren SaMeLeTjRo
Het was een leuke avond met leuke, maar moeilijke vragen en goede tegenstanders.
Ik heb nu al weer zin in de volgende pubquiz. Ik hoop jullie ook? Ik hoop jullie snel weer te zien in De Kapelaan en anders op de WESP Discord server.