Op zaterdag 28 maart was er een LAN-party bij WESP. Vanwege het coronavirus mocht deze niet fysiek plaatsvinden, maar we hebben ‘m wel met z’n allen via internet gespeeld. En, het was natuurlijk supertof!

We hadden even wat tijd nodig om op te starten, maar daarna kon het bouwen toch echt beginnen!

We begonnen met een (bijna) leeg park aan de opdracht om maar liefst 5000 bezoekers in het pretpark te krijgen. En dat binnen 4 jaar (uur in het echt). Dat werd dus hard doorwerken!

Een leeg park stond te wachten op nieuwe attracties.

Tsja, waar ga je dan beginnen? Meteen een achtbaan bouwen, of toch maar iets kleiners neerzetten? Met z’n zevenen leek het weinig uit te maken: Al snel verschenen de eerste draaimolens, reuzenraden en ook heuse achtbanen. En de bezoekers? Die stroomden vanaf het eerste kwartier binnen!

In de loop van de avond groeide het park hard door. Naast vele attracties en achtbanen werd er een heus skigebied gebouwd. En ook de pier met reuzenrad mocht natuurlijk niet ontbreken. En o ja, ook de racebanen deden het dit keer erg goed 🙂

Met de stoeltjeslift kun je naar boven om te genieten van de winter
Circuit Zandvoort kreeg deze avond een wel heel speciale vorm – maar lag wel aan het water

Uiteindelijk groeide het park gestaag door, zodat we in het laatste half uur over de 5000 gasten heen gingen. Toen de tijd om was, hadden we er zelfs bijna 6000. Dat was dus een dikke overwinning.

Met dank aan Emile, Geertje, Anneroos, Martijn, Leon en Arjan. En o ja, natuurlijk ook aan WEPS :p

Missie geslaagd. Dit moeten we nog eens doen!