We hebben niet stil gezeten tijdens Corona of Covid-19. Wij zijn online verder gegaan, maar dan wel even anders dan normaal. Elke zaterdag spelen wij nu via Discord, of het nu Rollercoaster Tycoon of BoardGameArena is, het maakt niet uit. Soms houden we ook een online soos met radio SanSan.

De afgelopen maanden gingen even anders voor WESP dan normaal. We konden elkaar niet meer ontmoeten in de jongerenruimte. In plaats daarvan werd het online via Discord.

In het begin ging dat nog best wel moeilijk. We moesten veel zaken uitvogelen, het nieuws blijven volgen en kijken wat we kunnen doen om toch elkaar te spreken. Het bestuur heeft al een paar keer alle leden gebeld om te vragen hoe het gaat en hoe wij ons houden in deze moeilijke tijd. Dat vonden wij een mooie zet van het bestuur.

Ondertussen zijn wij al een paar maanden verder en is er een programma opgesteld. Elke zaterdagavond staat er iets gepland op Discord. De afgelopen maanden hebben wij dus heel gezellig Rollercoaster Tycoon zitten spelen met zijn allen of BoardGameArena. Ondertussen heeft radio SanSan al een paar keer gedraaid tijdens onze online soos-avonden.

Wij hopen dat jullie elke zaterdagavond even komen kijken op Discord, dat alles goed gaat met jou en de familie en dat we jullie allemaal niet alleen via Discord kunnen zien, maar straks ook weer in onze jongerenruimte.