Op zaterdagavond 3 april was het een spannende avond, want WESP heeft toen Harry Potter trivial Pursuit gespeeld. De deelnemers werden in vier teams onder de namen van de huizen van Zweinstein verdeeld. Daarnaast hadden we twee gastvrouwen, die aan ons Potterheads de vragen stelden, en die ook de hele avond hebben georganiseerd. Shout out naar Anneroos en Melanie!

Al snel werd duidelijk dat er grote fans aanwezig waren en daarom werd er vrij snel in het spel een extra regel ingelast. Een team mocht voortaan maximaal zes vragen achter elkaar beantwoorden, ook al waren deze allemaal goed. Daarna was het andere team toch aan de beurt, zodat iedereen toch de kans had om mee te kunnen doen.

Het was een hele gezellige avond waarin het nog een nek aan nek-race werd tussen Huffelpuf en Zwadderich, maar uiteindelijk heeft team Huffelpuf gewonnen.

Het enige echte Harry Potter diploma voor de winnaars!

Een overwinningscertificaat, speciaal uitgeschreven vanuit Zweinstein en voor de winnaars van Team Huffelpuf

Wat dan weer extra leuk was, was dat de organisatoren voor het winnende team toch wel hele mooie certificaten hebben gemaakt. Ze hebben deze zelfs bij hen thuis langs gebracht.

Het was een hele leuke avond en we hopen op nog een herhaling, en wie weet dan weer ‘Live’.