Een SuperSoakerBarbecue. Wat moeten we ons daar nou bij voorstellen? Met al dat rondvliegende water is het toch onmogelijk barbecueën? Toch was het op deze zonovergoten dag een zeer geslaagde activiteit.

We hadden het goed getroffen op zaterdag 10 juni 2017. De zon scheen de hele dag, slechts een enkel wolkje aan de lucht. Een prachtige dag dus voor een buitenactiviteit. Eerst werd het zwembad gevuld, vervolgens de waterpistolen en… Laat het gevecht beginnen! Niet iedereen had zijn badkleding aangetrokken, maar dat betekende niet dat er iemand gespaard bleef. Zelfs de voeten van de fotograaf en wellicht enkele auto’s op de parkeerplaats hielden het niet droog.

Na al dat watergespetter werd er flink in de zon gezeten en ging ook de instant barbecue aan. Tenminste… dat had nog wat voeten in de aarde. Gelukkig had Martijn flinke wappercapaciteiten in huis en kon het barbecueën beginnen. Esther had de kipspiesjes heerlijk gekruid en na lang garen was ook de runderlap erg lekker (en dus geen schoenzool). Het weer op deze dag was zelfs zo aangenaam dat we tot het donker werd buiten konden genieten van de barbecue én het goede gezelschap.

Voor meer foto’s van deze activiteit: Klik hier!