De nieuwe Stadstheatergids kwam afgelopen week uit, en weet je wat wij zagen? Trinity komt naar Zoetermeer! 😀 (zie hier)

Een deel van jullie heeft deze band vorig jaar op de KJD gezien en gehoord en was hier erg enthousiast over, maar voor de rest van jullie toch even een korte introductie: Trinity is een Nederlandse band met 4 bandleden, waarvan 3 broers die opgegroeid zijn in Peru. Hun Zuid-Amerikaanse jeugd heeft een duidelijke invloed op hun muziek en is dan ook heerlijk swingend. Hun genre heet Worldbeat. Worldbeat is een muziekgenre dat westerse popmuziek of rockmuziek met traditionele, folk of wereldmuziek invloeden combineert. Om even een impressie te krijgen: dit is een filmpje met een nummer van hun laatste album. Bij deze voorstelling zingt ook Neema, een Masaï uit Kenia, mee. Zij is ook al te horen bij een paar nummers op het laatste album. Om dit inmiddels toch wat lange verhaal kort te maken: het leek ons erg leuk om daar met de WESPers heen te gaan. Dus: wil jij mee? Geef dat dan snel door aan activiteitencommissie
Je hebt maar tot 5 mei
Naar Trinity met WESPWanneer: Woensdag 21 oktober 2015
Waar: Stadstheater Zoetermeer, Grote Zaal
Hoe laat: 20.15 uur
Kosten: € 20,00
Opgeven moet al snel: voor 5 mei!
P.S. Ze hebben zelfs een keer gespeeld voor Koning & Koningin. 😮 (Tja, waar je al niet achter komt als je op youtube aan het neuzen bent naar een goed filmpje van ze. ;P)
Vanavond wordt bekend gemaakt hoe de betaling verloopt.