Op zaterdag 9 september 2017 was de eerste volle WESP-dag na de vakantie. Bij WESP bruiste het van de activiteit. Al om 13.00u zaten er enthousiaste commissieleden en een ijverige scholier in De Kapelaan.

Het was namelijk de tweede zaterdag van de maand, dus er was OPA en het werkmoment werd door WESP goed benut. Er werd niet alleen hard gewerkt, maar ook hard gelachen.

Leon ging vandaag aan de kook voor de peuzel. Hij had als thema “Groen” gekozen, om nog het laatste restje zomer mee te pakken. Dit resulteerde in een heerlijke andijviesoep met gebakken stukjes spekjes en een broccolinasi met kip. Ja, dat lees je goed: Broccolinasi. Al leek het qua structuur meer op broccolicouscous.

Een luxueus dessert werd ons aangeboden door Rosalinde. Gebakken banaan met bruine basterdsuiker, passievrucht, granaatappelpitjes én bananensplitijs lag op een ieders bordje mooi gepresenteerd. Dat had nog wat voeten in de aarde, want Leon kon vlak voor het bereiden van het dessert naar eigen zeggen “wel bananen prakken, maar geen borden pakken”. Gelukkig stond dat het smullen uiteindelijk niet in de weg.

Voor iedereen die deze peuzel heeft moeten missen. Voor zaterdag 28 oktober staat er weer een gruwelijk lekkere maaltijd gepland.

Voor foto’s van deze activiteit: Klik binnenkort hier!