• Dit evenement is voorbij.

Wandelen

12 juni vanaf 20:00 tot 22:00

Nadat een paar WESP leden zaterdag 15 mei een stuk hebben gelopen, op zoek naar een schat, gaan wij 12 juni weer lekker een rondje lopen om het Noord Aa heen. Dus neem je snack, je goede schoenen en iets te drinken mee.

We gaan om 20:00 uur vanaf de Happy Moose beginnen met lopen om de plas heen. Heb je iets van een voetbal of iets anders leuk waardoor we op strand even gezellig kunnen voetballen of volleyballen, neem die dan ook mee, gewoon voor de gezelligheid.

Loop jij gezellig met ons mee? Vergeet je dan niet aan te melden door een berichtje naar de WESP telefoon te sturen of een mail te sturen naar activiteiten@jongerenverenigingwesp.nl met als onderwerp “wandelen 12 juni”. Wordt het slecht weer, staat als plan b Among Us op de agenda.

Datum:
Tijd: