Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DnD

23 april, 2022 vanaf 20:00 tot 02:00

D&D (Dungeons and Dragons)

Monsters, elfen, roleplay en een avontuurlijke verhaallijn. Ben jij ook graag als een ander karakter aanwezig in een andere wereld? Ben jij een held die graag hulpeloze wezens red? Of liever een slechterik die wel zin heeft in een gevecht? Dan is DnD (Dungeons & Dragons) echt iets voor jou!

Je leest het goed: Op zaterdag 23 april om 20:00 uur gaan we in de Kapelaan weer een spannende D&D one shot doen. Weet je niet precies wat D&D is? Geen probleem! De spelling en andere spelers helpen je toch een leuke avond en spannend verhaal mee te maken.

Heb je een eigen karakter? Dat mag, maar ze moeten level 4 zijn en niet homebrew. Ook moet je karakter van tevoren door de DM goed gekeurd zijn. Mail dus je karakter sheet door naar de activiteitencommissie

Niet goed in een eigen karakter maken? Geen probleem, we hebben een paar karakters waar jij dan uit mag kiezen. Deze worden je voor de activiteit toegezonden via de mail.

Aanmelden kan van tevoren door een mail te sturen naar de activiteitencommissie of een berichtje te sturen naar de WESP telefoon.

Gegevens

Datum:
23 april, 2022
Tijd:
20:00 tot 02:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Kapelaan
Nicolaasplein 2
Zoetermeer, Zuid-Holland 2712 AV Nederland

Organisator

Activiteitencommissie