Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Among Us

28 november 2020 vanaf 20:00 tot 02:00

Gratis

Sluit je aan bij je teamgenoten in een multiplayer-spel van teamwerk en verraad!

Speel samen met ons op 28 november, terwijl je probeert je ruimteschip bij elkaar te houden en terug te keren naar de beschaving. Maar pas op… er kan een buitenaardse bedrieger aan boord zijn!

Er zijn bemanningsleden vervangen door een buitenaardse bedrieger. Hun doel is om de rest van de bemanning uit te schakelen voordat het schip thuiskomt. De Impostors (bedriegers) zullen het schip saboteren, door ventilatieopeningen te sluipen, te bedriegen en de bemanning te doden.

Terwijl iedereen het schip opknapt, kan niemand praten om de anonimiteit te bewaren. Dit doen we door ons zelf te muten op Discord. Zodra een lichaam is gevonden, zal de overlevende bemanning zichzelf ontmuten en samen debatteren over wie zij denken wie The Impostors zijn. Het doel van de bedriegers is om te doen alsof ze een lid van de bemanning zijn. Als The Impostors niet worden weggestemd, gaat iedereen terug naar het onderhoud van het schip totdat een ander lichaam wordt gevonden. Als The Impostors worden weggestemd, winnen de crewleden!

Let op:
Among Us kan alleen gespeeld worden als je het gedownload hebt op je Windows computer. Heb je het spel nog niet? Je kunt het spel al voor een paar euro online kopen op de site https://store.steampowered.com/app/945360/Among_Us . Nadat je het spel via Steam hebt aanschaft heb je nog wel de Steam app nodig om het spel te kunnen spelen. Deze kun je gratis krijgen vanaf https://store.steampowered.com/about
Het mooiste: WESP betaalt! Stuur een mailtje met ingevuld declaratieformulier naar Rob: penningmeester@jongerenverenigingwesp.nl.


Log onderaan deze pagina in om het declaratieformulier te downloaden.

 

Gegevens

Datum:
28 november 2020
Tijd:
20:00 tot 02:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://store.steampowered.com/app/945360/Among_Us

Locatie

Discord

Organisator

Activiteitencommissie