Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Among Us!

6 februari, 2021 vanaf 20:00 tot 23:30

Wie gaat er winnen?
Sluit je aan bij je teamgenoten in een multi-player spel van teamwork en verraad!
Speel samen met ons op 6 februari, terwijl je probeert je ruimteschip bij elkaar te houden en terug te keren naar de beschaving. Maar pas op… er kan een buitenaardse bedrieger aan boord zijn!
Er zijn bemanningsleden vervangen door een buitenaardse bedrieger. Hun doel is om de rest van de bemanning uit te schakelen voordat het schip thuiskomt. De bedriegers zullen het schip saboteren, door ventilatieopeningen sluiten, bedriegen en de bemanning doden.

Terwijl iedereen het schip opknapt, kan niemand praten om de anonimiteit te bewaren. Dit doen we door onszelf te muten op Discord. Zodra een lichaam is gevonden, zal de overlevende bemanning zichzelf ontmuten en samen debatteren over wie zij denken wie The Imposters zijn. Het doel van de bedriegers is om te doen alsof ze een lid van de bemanning zijn. Als The Imposters niet worden weggestemd, gaat iedereen terug naar het onderhoud van het schip totdat een ander lichaam wordt gevonden. Als The Imposters worden weggestemd, winnen de crewleden!

Among Us kan alleen worden gespeeld als je het gedownload hebt op je Windows computer. Heb je deze nog niet? Je kunt het spel al voor een paar euro online kopen. Op de website https://store.steampowered.com/. Let op! Als je het spel via Steam aanschaft, heb je de steamapp nodig om het spel te kunnen installeren.

Gegevens

Datum:
6 februari, 2021
Tijd:
20:00 tot 23:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://store.steampowered.com/app/945360/Among_Us

Locatie

Discord

Organisator

Activiteitencommissie