Vorig weekend was het lekker druk bij WESP. Op zaterdag 9 april is de OPA gelopen, lekker gegeten en film gekeken en op zondag 10 april heeft het WESP-volleybalteam een prijs in de wacht gesleept bij het RKJ-Volleybaltoernooi. Een zeer geslaagd begin van april, waarover binnenkort meer op de website. In deze nieuwsbrief meer informatie over de laatste activiteit van april én alvast een inkijkje in de eerste activiteit van mei.

Kom en zing met ons mee!

Zing jij graag? Kom dan op vrijdagavond 29 april om 20.30u naar De Kapelaan om mee te doen met de open repetitie van Praise! Iedereen tussen de 14 en 29 die houdt van samen zingen en een muzikaal feestje bouwen, is deze avond welkom bij Jongerenkoor Praise + Combo.
Is dit voor jou niet zo bijzonder omdat je toch al elke vrijdagavond bij Praise bent, maar heb jij nog vrienden of kennissen die ook houden van zingen (en in de aangegeven leeftijdscategorie vallen 😉 )? Neem ze dan vooral mee.
De repetitie zelf duurt tot ongeveer 22.30u, waarna de bar open gaat.

Bevrijdingsfeest

Dit jaar valt Bevrijdingsdag op een donderdag en zoals inmiddels traditie is, nodigt WESP jou uit om het bevrijdingsfestival van Zoetermeer te bekijken vanaf 'de andere kant van de Dobbe'. Dit jaar gaat het feest bij WESP zelfs door tot na het vuurwerk! Zet dus 5, maar ook meteen 6 mei alvast in jouw agenda ;). Voor precieze tijden: houd de Facebookpagina en de volgende nieuwsbrief in de gaten...

Tot de volgende keer!

Activiteiten van de maand

Viering met Praise
Datum: 24 april 2016
Locatie: De Doortocht 
Starttijd: 10.30u

Open repetitie
Datum: 29 april 2016
Start: 20.30u
Eindtijd: 00.00u

Bevrijdingsfeest
Datum: 5&6 mei 2016

Ledenactiviteit
(Waarbij geldt VOL = VOL)
Datum: 22 mei 2016