Beste lezer,

De vakantie is voorbij, dus dat betekent op naar de vaste activiteiten. Zo lichten we vandaag de eerste twee activiteiten voor de maand september uit.

5 september – Julie Andrews filmavond

“The hills are alive!” Als jij niet weet hoe je deze zin moet zingen dan is deze avond zeker voor jou. Als je het wel weet overigens ook. En zeker als je “supercalifragilisticexpialidocious” uit wil leren spreken. Deze avond staat helemaal in het teken van Julie Andrews. De eerste film begint om 19.30u. dus kom ook en “let’s go fly a kite!”

12 september – New game avond (plus OPA & Diner)

De tweede zaterdag van de maand is een drukke dag. Wij zoeken nog mensen voor de OPA die overdag gelopen wordt, aansluitend is er een diner met een Indiaas tintje en we sluiten de dag af met drie nieuwe spellen. Ken je die spellen die je in een pakket gekregen hebt, maar nooit speelt? Vanavond spelen we ze.
Entree voor leden is gratis, maar het diner kost voor leden €3,-. Niet leden betalen €5,-. O ja, en neem jij als lid een niet-lid mee naar het diner dan krijg jij jouw diner gratis. Dus nodig iemand uit voor de curry van Anneroos.

Zondag in ’t Park

In een van de vorige nieuwsbrieven is Zondag in ’t park gepromoot met de vraag om helpende handen. Het gaat om zondag 6, 13 en 20 september. In verband met te weinig animo van vrijwilligers zal WESP hier niet actief aan meehelpen. Bezoeken kan natuurlijk wel altijd.

Activiteiten gezocht!

De activiteitencommissie zoekt handen.

Ken jij mooie concerten? Heb jij films die iedereen een keer gezien MOET hebben? Wil jij een keer met iedereen een goed gesprek hebben over een film? Help ons dan met een leuke, mooie, toffe filmavond op de eerste zaterdag van de maand.

Vind jij het leuk om in de keuken te staan? Na de OPA zijn er hongerige magen die graag van heerlijke maaltijden willen genieten.

Wil jij wel eens weten wie van WESP het beste is in een bepaald spel? Ticket to Ride, Munchkin, Carcassonne of ken jij nog een beter spel? Zet dan een spelletjesavond op, ze zijn elke tweede zaterdag van de maand.

Weet jij misschien een andere activiteit? Laat het ons weten!

Tot ziens bij een van de activiteiten!

Zie de agenda onderaan de pagina voor meer activiteiten en data.