Voor jongeren, door jongeren

Word lid van WESP!

Ontmoet leeftijdsgenoten

Ontmoet andere jongeren bij WESP en maak plezier

Fun & Activiteiten

We houden regelmatig activiteiten. Spellen, creativiteit en games: Het is allemaal bij WESP

Jongerenkoor Praise

Hou je van zingen? Dan heeft WESP iets voor je: Jongerenkoor Praise!

Dit is ons bestuur
Sander Verbeek

Sander Verbeek (Voorzitter)

Ik ben Sander verbeek, 26 jaar en al 9 jaar lid van WESP (en Praise) en danser bij Stopgap Dance Company (gerenomeerd geïntegreerd dansgezelschap) in Engeland. Ik ben geïnteresseerd in dans grafisch en auditief neer te zetten.

Mijn ambities voor WESP zijn, partituren verversen, problemen in de garagebox oplossen, communicatie met een hoofdletter C en een betere toegankelijkheid.

Bzzzriendelijke groeten,

Sander

Sander Verbeek (Voorzitter)

Jan Nouws

Jan Nouws (Penningmeester)

Mijn naam is Jan Nouws en ik ben sinds maart 2019 bestuurslid en sinds maart 2021 penningmester van WESP,

Daarnaast werk ik als chauffeur bij een taxibedrijf en af en toe bij een waterconsultancybedrijf waar ik waterleidingen vrij probeer te houden van legionellabacterien.

Als besturslid van WESP wil ik proberen om de vereniging en haar leden verder te helpen in de richting waar de leden het willen hebben.

Buiten mijn werk vind ik het leuk om een beetje televisie te kijken of om naar andere plekken te reizen.

Met bzzriendelijke groeten,

Jan Nouws

Jan Nouws (Penningmeester)

Sanne Groenheijde

Sanne Groenheijde (Algemeen Bestuurslid)

Ik ben Sanne Groenheijde en ik ben 21 jaar oud. Naast WESP ben ik op dit moment vooral bezig met mijn studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan de hogeschool in Leiden. Verder beoefen ik op het ijs in de Silverdome mijn sport ijshockey. Ik werk als verkoopmedewerker bij Favoriet Sport op de dagen dat ik vrij ben of in het weekend als ik geen ijshockeywedstrijd heb.

Zelfs ben ik nu al 4,5 jaar lid bij WESP en Praise. Ik ben begonnen met 2 keer meezingen met Praise en ben toen eigenlijk al snel lid geworden door de gezelligheid.

Ik ben al heel snel in de activiteitencommisie gegaan en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier. Sinds dit jaar ben ik algemeen bestuurslid geworden. Als algemeen bestuurslid zal ik mij vooral richten op de activiteitencommisie, maar ik zal ook het dagelijkse bestuur helpen waar het nodig is.

Maar wat zijn nou precies mijn ambities bij WESP. Iedereen hoop natuurlijk dat we snel elkaar fysiek weer kunnen zien. En als dit weer mag wil ik samen met de activiteitencommisie en jou weer voor leuke activiteiten zorgen in de Kapelaan of buiten. Verder hoop ik WESP en Praise met dit bestuur toch weer in de bekendheid te gooien waardoor we ook misschien weer kunnen gaan groeien.

Sanne Groenheijde (Algemeen Bestuurslid)

Ligretto Avond

“Ligretto start!” “Start? Hoe ging dat ook alweer?” 🤔 het was al best een tijd geleden dat we voor het laatst Ligretto hadden gespeeld dus pakten we de spelregels er bij. Wat bleek, een aantal regels die we nog kenden bleken zelfbedacht te zijn, maar het mocht de pret niet drukken. Nadat we de regels weer hadden doorgenomen gingen we van start met een oefenrondje en dat was ook wel nodig. Het viel ons allemaal op dat we even moesten…

Read More

Onigiri workshop

12 februari werden de WESPérs verleid door de Oosterse keuken. Onder leiding van Charlotte en Marissa kregen de WESPérs een kookworkshop. Deze middag hebben we geleerd om onigiri te maken en vers gemaakte gyoza, in andere woorden, gevulde rijstballetjes en dumplings. Het was een heerlijke middag en tijdens de peuzel konden de WESPérs meteen hun eigen gemaakte dumpling soep proeven of een heerlijke noedelsoep. Na het eten hebben we het eten er afgezongen, want het was tijd voor karaoke.

Read More

Kerstcrea

18 december 2021 hadden de WESP,ers weer een creatieve avond gepland staan. met het natuurlijke logische thema kerst. Met een paar kleine dingen en veel fantasie werden die avond hele leuke creaties gemaakt. Er werden bijna hele kerstdorpen gemaakt met behulp van toiletrollen, gekleurd papier, lijm en heel veel pompoms😜 Er werden kerststerren gemaakt, kerstbomen, kerstmannen en Rudolph mocht natuurlijk ook niet missen tijdens deze avond😇.

Read More

Instructie LAN Party 11 juni

Hier vind je de informatie hoe je de spellen voor de SupertuxKart en Teeworlds LAN party moet installeren. Mocht het installeren niet lukken, stuur dan een berichtje naar de Wesptelefoon zodat we je hiermee kunnen helpen. Belangrijke informatie vooraf: De spellen werken met Windows-pc’s, Mac(Books) en Linux. Neem een muis mee (als je die hebt). Teeworlds is zonder muis een stuk moeilijker. Als je een laptop ouder dan 5 jaar hebt, bekijk hieronder de systeemeisen van Supertuxkart. Het zou kunnen…

Read More
Escaperoom Hogenood

Escape Room Camping Hogenood

Na onze avonturen over de verloren vrijheid, was het tijd voor een korte vakantie naar Camping Hogenood. Met puzzelen, passen en meten hebben we het laatste plekje op de camping kunnen bemachtigen. Samen met een andere familie, hebben we op de camping allemaal activiteiten gedaan waar we ons doorheen moesten puzzelen. Op 29 januari hebben we genoten van deze korte, maar gezellige vakantie!

Read More
Disney Triviant

Disney Triviant

Van Assepoester tot Jack Sparrow en de Aristokatten, op 22 januari kwamen ze allemaal langs. In vier teams met ieder een Disney figuur als mascotte, heeft WESP Disney triviant gespeeld. Met Myrthe als spelleider werd de Disney-kennis van de WESP’ers op de proef gesteld. De teams hebben gelachen en gestreden en er is veel plezier gemaakt!

Read More